https://kappers.sitelinkje.nl/2022 Gids voor het stylen van herenlooks

Laat je haar er Bueno uitzien met ons allereerste Look Book! Honderden keren per dag krijgen we van onze fans de vraag: “Ik wil dit type kapsel/look, maar ik weet niet zeker welk haarproduct ik moet pakken. Kun je helpen?” Welnu, dat kunnen we nu zeker via ons Look Book dat een verscheidenheid aan coole herenkapsels laat zien en de producten/stappen die we aanbevelen om die haarstijl te bereiken. Begin met surfen!

Een korte samenvatting van onze stylinghulpmiddelen voor heren:

Putty is het beste haarstylingproduct voor mannen ter wereld! Het is ons best verkopende product omdat het verbazingwekkend veelzijdig is en een sterke fixatie combineert met weinig glans. Het is geweldig voor die rommelige/niet rommelige look en is ideaal voor mannen met kort tot halflang haar, maar kan met alle haartypes werken.

Bij SALT Sea Spray draait alles om volume en textuur. Als je je hebt afgevraagd hoe je volume of textuur aan je haar kunt toevoegen, dan is deze zeezoutspray de juiste keuze. Je zult dit product hoogstwaarschijnlijk willen combineren met een van onze andere stylinghulpmiddelen, maar het kan ook op zichzelf worden gebruikt. Baanbrekend product!

Texture Powder biedt ongelooflijke stylingveelzijdigheid, gewichtloos volume en textuur, en een hele dag hold die naar believen kan worden gerestyled. Geweldig voor alle haartypes, vooral korte tot middellange stijlen.

TREAT Argan Oil is een pre-styler geladen met arganolie om het haar zacht, sterk, gehydrateerd, pluisvrij, zijdezacht en glanzend te houden. Arganolie is een van de beste producten om zowel haar als huid er fantastisch uit te laten zien. Het is echt een verwennerij voor je haar, haal er een fles bij… je haar verdient het!

Haarklei is waarschijnlijk ons ​​meest ondergewaardeerde best verkopende product. Het is uitstekend geschikt voor mannen met dunner haar die op zoek zijn naar die puntige look. Het heeft een sterke hold met weinig tot geen glans. Je zult merken dat het wat romiger en veelzijdiger is dan de meeste kleisoorten. Het is ideaal voor heren met korter haar, omdat het ongelooflijk veel body en dikte toevoegt, waardoor je haar voller aanvoelt.

Pasta is de meest veelzijdige van allemaal. Paste heeft een medium hold en medium glans, dus mannen kunnen het naar een hoger of lager niveau brengen, afhankelijk van hoe ze hun haar anders stylen. Het biedt een ongelooflijke textuur zonder stijf te zijn. Als je gewoon een idee wilt krijgen van het land van haarstyling, is Paste altijd een goede keuze om mee te beginnen.

Crème is geweldig voor mannen die gewoon wat lichte styling in hun haar willen om het netjes en opgeruimd te houden. Het heeft een lichte hold en glans zodat het niet lijkt alsof je iets in je haar hebt. Het kan geweldig zijn voor mannen met krullend haar en helpt kroezen en opvliegende haren te temmen. Als je niet wilt dat je haarproduct je haar verzwaart, maar wat houvast nodig hebt, pak dan Cream.

Pomade is perfect voor mannen die een verzorgde look willen. Het geeft een medium tot sterke hold met ook een ton glans. Als je dat gladde, nette kapsel wilt waarbij je waarschijnlijk een kam gebruikt, dan is pommade waarschijnlijk de keuze.

Power Pomade tilt onze klassieke pommade naar een heel ander nieuw niveau qua stevigheid en glans. Terwijl de pomade er wat romiger uitziet, ziet Power Pomade eruit als een gel maar is het allemaal pommade. Super hold, super glans, super haarproduct voor die gladde en gestylede haarlook.

GELous is onze extreem vasthoudende stylinggel. Het heeft een supersterke hold met een hoge glans die het haar op zijn plaats houdt. Als je die strakke natte look wilt, is dit een uitstekende optie. Gelous is geweldig voor korte tot middellange haarlengtes en is, in tegenstelling tot de meeste gels, niet vettig en maakt je haar niet knapperig.

FREEZE Hairspray is onze set it and forget it haarspray! Werkt ook direct. Geweldig voor die laatste stap om het op zijn plaats te vergrendelen voor perfect haar. Geen stijfheid of plakkerigheid en het wast gemakkelijk uit.

PROTECT Heat Shield Spray is een stevige hittebeschermende spray om je haar te beschermen tegen hete tools zoals een föhn. Als je een föhn gebruikt, heb je dit hitteschild nodig omdat het is geladen met keratine en meer om een ​​bijna ondoordringbaar krachtveld te bieden tegen de gevaarlijke hitte, aangezien haar erg kwetsbaar is.

https://kappers.jouwbegin.nl/

https://kappers.sitelinkje.nl/