Diefstal is een constante zorg voor bouwbedrijven die werken op residentiële en commerciële sites. Ze worden gedwongen 24/7 waakzaam te blijven tegen degenen die bouwmaterialen, apparaten, gereedschappen en uitrusting willen stelen. Ze hebben weinig andere keus dan geavanceerde beveiligingssystemen in overweging te nemen die als afschrikmiddel kunnen dienen en bewijs kunnen verzamelen wanneer er een misdrijf plaatsvindt.

Diefstal op de bouwplaats kost residentiële en commerciële projecten $ 300 miljoen en $ 1 miljard per jaar. Dit wordt zorgwekkender wanneer bouwmanagers zich realiseren dat het alleen betrekking heeft op gestolen apparatuur en niet op de kosten van gestolen gereedschappen en materialen. Uit hetzelfde onderzoek bleek dat minder dan 25% van alle voorwerpen die op bouwplaatsen zijn gestolen, wordt teruggevonden.

Beveiliging van de bouwplaats is van cruciaal belang als een geldbesparende stap en een krachtig middel om kostbare productievertragingen te voorkomen. Elk gestolen of beschadigd item moet worden gerepareerd of vervangen, wat tijd en kosten toevoegt aan elk project. Onze gids behandelt de beveiligingsrisico’s op de bouwplaats, de zes belangrijkste stappen om ze te bestrijden en wie u moet inhuren voor eersteklas bescherming.

 

Waarom bouwplaatsen doelwitten zijn

bouwplaatsuitrusting
Elke locatie kan een doelwit zijn voor misdaad, maar vooral degenen die geen andere keuze hebben dan hun activiteit te telegraferen. Bouwplaatsen zullen nooit onder de radar opereren en staan ​​dus voortdurend bloot aan criminele dreigingen. Er zijn twee belangrijke redenen voor bouwplaatsen om hun huidige veiligheidsmaatregelen serieus te heroverwegen op basis van traditionele risico’s en huidige omstandigheden:

 

Ze zijn open en trekken de aandacht

bouwplaats beveiliging
Bouwplaatsen zijn spraakmakende openbare ruimtes vol waardevolle voorwerpen, waarvan er vele klein of licht genoeg zijn om snel en onmerkbaar te worden verwijderd. Dieven kunnen zelfs zwaardere apparatuur met succes vegen als ze voldoende tijd krijgen. Bouwplaatsen slaan vaak grote hoeveelheden waardevolle materialen op, zoals koper en metaal, die gemakkelijk kunnen worden gestolen.

 

Bouwcriminaliteit neemt toe

Moeilijke economische tijden en banenverlies veroorzaken vaak een piek in vele soorten criminaliteit. De bouwsector heeft het erger als financiële problemen leiden tot werkonderbrekingen, waardoor sites voor langere tijd sluimerend en onbezet blijven. Hierdoor zijn ze nog kwetsbaarder voor diefstal en vandalisme en is bouwcriminaliteit al snel een serieus nationaal probleem geworden.

De meest proactieve bouwplaatsen begrijpen dat ze de volgende zouden kunnen zijn zonder afschrikmiddelen. Elk teamlid moet worden opgeleid om zijn of haar rol te spelen om ervoor te zorgen dat hun project niet de volgende statistiek zal zijn.

 

Handige plekken om meer te leren over bouwplaatsen en de beveiliging hiervan:

https://brandbeveiliging.allepaginas.nl/

https://beveiligen.startbewijs.nl/

https://camerabeveiliging.eigenstart.nl/

https://beveiligen.startze.nl/ 

https://beveiliging.beginthier.nl/

https://beveiliging.mijnzooi.nl/

https://beveiliging.linkspot.nl/

https://beveiliging.startplezier.nl/

https://beveiliging.eigenoverzicht.nl/

beveiliging.linkexplorer.nl/

beveiliging.bestevanhetnet.nl/

https://beveiliging.linkmee.nl/

https://beveiliging.zoekvinden.nl/

https://beveiliging.startguide.nl/

https://beveiliging.linkhotel.nl/

https://beveiliging.de-beste-informatie.nl/

https://beveiliging.zoekvinden.nl/

https://beveiliging.start-links.nl/

https://beveiliging.zoekned.nl/

https://beveiliging.startpagina.net/

https://beveiliging.m4n.nl/

https://beveiliging-camera.pagina.nu/

https://beveiliging.linkplein.net/

https://beveiliging.startzoeken.nl/