Wat betreft de typische setting voor een avondje uit voor volwassenen, de bar is al jaren een cultureel ingebakken sociale ruimte (denk aan Cheers en How I Met Your Mother). Maar de standaard barscene kan saai worden als het de enige setting op je sociale agenda is, en geloof ons, er zijn genoeg andere leuke dingen te doen op een feest dan naar de bar gaan. U kunt bijvoorbeeld een themafeest bij u thuis organiseren.

Bedenk voordat je een hoorbare zucht slaakt hoe leuk het zou zijn als je vrienden in uitrusting uit de jaren 90 verschijnen voor een dansfeest met hits uit het decennium, of ze verspreid over je buurt te laten zoeken naar aanwijzingen tijdens een speurtocht . Deze bijeenkomsten zullen niet alleen gedenkwaardig zijn, maar u zult waarschijnlijk meer leren over de dynamiek van uw groep dan wanneer u zou wachten tot de volgende ronde arriveert.

Hier is onze lijst met leuke dingen om te doen op een feest om je creativiteit te stimuleren.

Houd een dansfeest met een thema
Kies een decennium, of het nu de jaren ’60 of ’90 is, en maak een afspeellijst met hitnummers uit die tijd. Vertel je vrienden om gekleed te komen in kleding uit die periode en een dansfeest te houden met historisch correcte moves. Als je bijvoorbeeld kiest voor de jaren ’60, zorg er dan voor dat iedereen ‘The Twist’ doet.

Nodig genoeg mensen uit voor aangewezen teams en laat iemand dan de trivia MC’en. Als je een hechte groep vrienden bent, meng dan vragen die inside jokes zijn. Bijvoorbeeld: “Wat is Stephanie’s grootste angst?” Houd je standaard barmaaltijden in de mix zoals pizza voor een leuke avond.

 

Benieuwd naar meer informatie?
Neem eens een kijkje op de volgende interessante websites:

https://vrijgezellenfeest.crazylinks.nl/

https://kinderverjaardag.startcentro.nl/

https://verhuur.mijnzooi.nl/

https://verhuur.macrocenter.nl/

https://verhuur.startee.nl/

https://huren.startwall.be/

https://verhuur.crazylinks.nl/